Välkommen till min hemsida!


 


Här kommer du till texter ur mina böcker och pågående manus.

Manus, kurser, event och annat jag arbetar med.

Manus
För närvarande har jag två manus på gång. Det första som går under arbetsnamnen Tvillinglögnen är under ombearbetning. Fick besked om att det var för dystert vilket är ovanligt för att vara en text från mig. Bilden är från en av scenerna i manuset. Det andra manuset är en feelgood som utspelar sig 1893 i Stockholm och London. Manuset går under arbetsnamnet Astrid eller Katta bland hermeliner. Manuset ligger hos förlag vilket innebär att jag väntar på besked om de vill ha Astrid med eller utan ändringar eller inte alls - med andra ord; nervöst!
Övrigt
 - Arbetar också med uppföljningen av Litteraturkryssningen med Birka Cruises, nästa Seniormässa i Älvsjö samt några andra spännande saker. Massor med möten, föreläsningar och bokprat.
Nästa event
 - Kulturnatten i Gamla Stan den 27 april.
Här kommer du till mer information om kulturnatten.
 - Nationaldagen i Skokloster den 6 juni.

15/4 Tycker att arbetet med Tvillinglödnen segar sig fram. Av erfarenhet vet jag att det beror på att jag har frågor som behöver besvaras men som jag inte har några svar på - än. Behöver fundera lite till. Inte konstigt med tanke på att jag har ändrat och förenklat texten och intrigen, samt bytt personlighet på huvudkaraktär. 
11/4  Phu! Nu har jag laddat ner alla bilder från kryssningen och gjort länkar till föreläsarna på Sverigeförfattarnas hemsida. I går var Lill Viljesten och jag på möte med Seniormässan i Älvsjö och pratade om nästa mässa i oktober. Nu - klockan 13.09 ska jag äntligen kunna sätta igång med manusarbetet igen - efter sju dagars uppehåll!
9/4 Oj, oj, oj vad roligt det har varit att Litteraturkryssa! Kom hem i går och har vikt dagen till att administrera ikapp. För att beskriva kryssningen med några meningar: Intressanta och givande möten med deltagarna. Föreläsarna var samtliga fantastiska! Det blir många superlativ men det går inte att undvika. Återvägen från Mariehamn var väldigt gropig med snöstorm och nordanvind på 30 KMH, flera blev åksjuka men slöt upp när vi kommit inomskärs igen. Anna Janssons böcker levererades inte av Post Nord men Anna tog det finfint. 
6/4 Nu är det bara en dag kvar till Litteraturkryssningen. I dag ska jag räkna priser och skriva skyltar till både Anna Janssons och mina böcker. Har pratat med Annas Förlag Norsteds och fått veta att böckerna ska stå och vänta på Birka Cruises i morgon när vi kommer ombord. I övrigt ska jag packa klart allt jag behöver och redigera vidare på Tvillinglögnen. Längtar tills mina nya böcker kommer! Tålamod är en dygd som jag inte till fullo behärskar!
3/4 Arbetar med manuset Tvillinglögnen och har 19 kaptitel kvar att kolla och skriva om. Sedan blir det några vändor av redigering innan manuset åter är förlagsklartklart. Ska också skriva ut information om föreläsarna till Literaturkryssningen nu till helgen. 
31/3 Sköna söndag! Lugn och ro, inga möten men brådskande arbete med Litteraturkryssningen med Sverigeförfattarna och Birka Cruises. Ska göra individuella scheman för alla inblandade samt ändra några saker. Men det borde vara avklarat till luch, sedan blir det redigering i manuset Tvillinglögnen.  


Här kommer du till min och andras författarprofiler i nättidningen I Bokhandeln.