Manus, kurser, event och föreläsningar.
Fyra böcker, en novell och två skönlitterära manus har det blivit sedan jag tog tag i skrivandet på allvar 2011.
 - Astrids resa, är en romantisk komedi som utspelar sig 1893 i Stockholm och London. Läs gärna en intervju om boken på förlagets hemsida. Du kan köpa boken i min butik eller i näthandeln, här kommer du till Bokus, och här till Adlibris.
 - Jag arbetar också på ett manus som går under arbetsnamnet Thoras arv. Den beräknas komma som bok på Ordberoende Förlag i november. Boken utspelar sig i Danderyd och nutid samt 1944 i Charlottenberg vid norska gränsen. 
 - Under flik Böcker, berättar jag om mina tidigare böcker. 
- Arbetar också med två nya manus - det ena är en uppföljare till Thoras arv och går under arbetsnamnet Etti II, det andra kallar jag Med is i magen genom helvetet.
Arbetar också med nätverket Sverigeförfattarna. Här kommer du till Sverigeförfattarnas hemsida.
 - Den 6-12 juli är jag på turné i Härjedalen FLYTTAD. 
 - Den 28-30 augusti finns jag på ExpoNorr i Östersund FLYTTAD.


Här kommer du till min butik!

Nu kan du bevaka Thoras arv i näthandeln. Boken beräknas komma i november. 
Här kommer du till Adlibris och här till Bokus.
Läs mer om mina böcker under flik Böcker. Testläs gärna under flik Texter.Den 9 augusti: I dag är det riktigt högsommarväder! Jag håller mig inomhus, sorterar och städar ut mitt gamla liv och planerar mitt nya. Ibland tar det emot och ibland är jag förväntansfull. Upp och ner med andra ord.
Den 1 augusti: Sommaren är som mustigast och kvällarna kan avnjutas med levande ljus utelyktor. I dag har jag besökt en fornborg som var som mest aktiv mellan 300 till 400-talet. När jag gick omkring i ruinerna satte fantasin igång och ritade upp bilder, skapade ljud och dofter från den tiden. 
Den 29 juli: Har varit på en "historisk" resa och besökt fornborgar, gamla gårdar som stått orörda i hundratals år och promenerat till Östersjöns brus.
Den 27 juli: Äntligen semester! Covidkurar i sommarstugan, skriver och tar det lugnt.
Den 21 juli: Nu skriver jag på mitt  manus Med is i magen och letar på nätet och på andra ställen efter material till research. Vädret här i Stockholm är fint och alldeles lagom varmt.
Den 14 juli: Livet är fortfarande besvärligt med sjuk anhörig, men jag skriver av mig som terapi och det lättar. I övrigt har jag upptäckt vad bra man mår av blommor, promenader och friks luft.