Förutom skrivandet är jag ordförande i Stockholmsförfattarna. Ett nätverk av författare från hela landet. Vi startade 2015 och har sedan dess ökat antalet event som vi driver med flera hundra procent. Vårt mål är att sprida litteratur i alla dess former och på det viset också våra författarskap och titlar.  Jag är väldans stolt över att tillhöra, driva och vara en av skaparna till Stockholmsförfattarna. 
Besök gärna vår hemsida och lämna kommentarer om du tycker att något kan bli bättre eller om du bara tycker om den. 

Jag är i mogen ålder och har hunnit med en hel del intressanta arbeten under mitt liv. Bland annat att vara köttmästare, fiskmästare, kassaansvarig, butikschef och andra förekommande titlar i livsmedelsbutiker. Jag har också arbetat som personalkonsult med optimal personalplanering inom detaljhandel vilket innebär att jag också utbildat i ämnet. 

Bakgrunden och orsaken till att jag skrev min första bok Så tuktas en svinpäls finns också i de miljöerna samt att jag inte tror att någon myndighet kan lösa människors problem mer än i undantagsfall. Vill man bli av men en stalkare lär man få slita med saken i stort sett själv. Därmed inte sagt att man ska göra som Veera, Miriam och Erika - men frestande är det.
Nu arbetar jag på ett nytt manus som inte hör till trilogin om Veera, Miriam och Erika. 

Foto: George Mellendorf
Foto: Jinni Sofia