Förutom skrivandet arbetar jag med författarevent, kurser och föreläsningar. Jag driver också nätverket Sverigeförfattarna som är ett nätverk av författare från hela landet. Vårt mål är att sprida litteratur i alla dess former och på det viset också våra författarskap och titlar.  
Besök gärna vår hemsida och lämna kommentarer om du tycker att något kan bli bättre eller om du bara tycker om den. 

Jag är i mogen ålder och har hunnit med en hel del intressanta arbeten under mitt liv. Bland annat som köttmästare, HR-konsult och styrelseledamot i detaljhandelsföretag. 

Min uppväxt skedde i en familj med brokig bakgrund. Pappa växte upp i Polen under brinnande krig och fick klara sig i stort sett själv från det att han var fjorton år. Mamma tillbringade sin barndom vid norska gränsen där krig pågick på andra sidan. Det här har givetvis påverkat mina systrar och mig och i förlängningen mitt skrivande.

Bakgrunden och orsaken till att jag skrev mina tre första böcker Så tuktas en svinpäls, I likets vänkrets och Vänner i nöd, vänner i död, är att jag inte tror att någon myndighet kan lösa människors problem mer än i undantagsfall. Vill man bli av med en stalkare lär man i stort sett själv få lösa problemet. Därmed inte sagt att man ska göra som Veera, Miriam och Erika - men frestande är det. Läs mer om böckerna här.

Min fjärde bok, Astrids resa är resultatet av flera års skrivande och massor av research. Boken utspelar sig 1893 i Stockholm och London. Läs mer om den här.

Thoras arv är min femte bok och kom ut i november-20. Idén till boken fick jag när jag rotade i morbrors och mammas efterlämnade brev och foton. Läs mer om boken här.

Konsten att bli lycklig, med undertiteln Att beställa en karl, blir min sjätte bok och släpps i oktober-22. 

Just nu arbetar jag på två manus - det ena handlar om att överleva en kris och går under namnet Med is i magen genom helvetet. Det andra är en fortsättning på Konsten att bli lycklig.

Foto: George Mellendorf

Nedan finns bilder på min kära kompis Helmer Hund.